Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

''Πόρτα'' και από την Επιτροπή του άρθρου 152 για τα σκουπίδια στον Δήμο Λαμιέων! Παράνομη η συμπληρωματική σύμβαση με τον ΦΟΔΣΑ!

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων (6-2-2018) έγινε γνωστό πως απορρίφθηκε η προσφυγή που έκανε η δημοτική αρχή στο άρθρο 152 για την απόφαση της Αποκεντρωμένης να χαρακτηρίσει παράνομη την συμπληρωματική σύμβαση με τον ΦΟΔΣΑ για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Παράλληλα αποφασίστηκε η προσφυγή σε ανώτερο βαθμό (στο Συμβούλιο Επικρατείας) και αίτημα για αναστολή της απόφασης μέχρι την εκδίκασή της,αφού οι πληρωμές στον εργολάβο βρίσκονται πλέον κυριολεκτικά στον αέρα.

Επίσης κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης υπήρξε ακύρωση του Διαγωνισμού για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρεία, προϋπολογισμού 1.440.000 ευρώ, με το σκεπτικό ότι τώρα προχωρούν οι προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων μέσω του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, οπότε εκλείπει πλέον ο λόγος για εκχώρηση της υπηρεσίας σε εργολάβο.

Πρόκειται για την πλήρη δικαίωση των θέσεων σύσσωμης της αντιπολίτευσης και την κατάρρευση όλων των σχεδιασμών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαμιέων που οδήγησαν στις ακραίες καταστάσεις και στις συγκρούσεις που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου