Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Βαριές σιδηροκατασκευές στις πλατείες της Λαμίας με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής;

Πολλές είναι οι καταγγελίες και ακόμη πιο πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται για την κατάληψη χώρων στις πλατείες της Λαμίας από κατασκευές που εξυπηρετούν εμπορικούς σκοπούς.
Τελευταίο κρούσμα αποτελεί η βαρεία σιδηροκατασκευή στην Πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες καταλαμβάνει ελεύθερο ζωτικό χώρο.

Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως πήρε άδεια για τέτοιου είδους κατασκεύασμα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, αν προβλέπεται στον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινόχρηστων Χώρων καθώς και αν αυτό αποτελεί οδηγό για την Δημοτική Αρχή για πλήρη παράδοση-εκμετάλλευση των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων των πλατειών σε τέτοιου είδους μορφώματα.

Αναμένουμε τις απαντήσεις των αρμοδίων...



2 σχόλια:

  1. Διπλα ακριβως απο αυτο που καταγγελθηκε υπαρχει και αλλο κατασκευασμα που δεν ομορφαινει καθολου την πολη για το οποιο ομως εσεις του Λαμια ρεπορτ κανατε μουγκα. Ευγε για την ενημερωση που προσφερεται ευγε ευγε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/18, 9:32 μ.μ.

    Στην ΟΜΟΝΟΙΑ,μετα απο κερδισμενη αγωγη πολιτη στο Σ.Τ.Ε. περι δημοσιων χωρων,πλατειων,κτ.λ..για ολους τους πολιτες,,,, Οι βενετηδες,γρηγορηδες,παραδοσιακοι και αλλα ΄΄καφε'',υποχρεωθηκαν δικαστικως και τελεσιδικα να ''ελευθερωσαν'' τους χωρους που ειχαν καταλαβει,,, Πραγμα και το οποιο εκαναν,,, υ.γ.. ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή