Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Πότε θα χρησιμοποιηθεί το ταρτάν στίβου στην Καμαρίτσα;

Πολλά είναι τα παράπονα από αθλητές,γονείς αλλά και απλούς δημότες μας για την μη χρήση του πολυδιαφημισμένου ταρτάν του στίβου,στη Καμαρίτσα στην Λαμία, του οποίου μάλιστα η πατρότης έγινε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης.

Όπως πληροφορηθήκαμε το έργο είναι έτοιμο εδώ και 2 μήνες περίπου αλλά έχει κολλήσει στην γραφειοκρατία η παραλαβή-παράδοση,ώστε να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από αθλητές και κοινό .

Επειδή γνωρίζουμε για τις πιέσεις που ασκήθηκαν από πλευράς Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή και την πρόοδο των εργασιών μήπως θα πρέπει να επιταχυνθούν και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να χρησιμοποιηθεί άμεσα; Επίσης καλό θα είναι να γνωρίζουμε το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για την κατασκευή αποδυτηρίων,αιθουσών με βάρη και τουαλετών ώστε να υπάρξει λειτουργικότητα του γηπέδου.

Τέλος,μήπως παράλληλα έχει ολοκληρωθεί και ο Κανονισμός Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου ώστε να υπάρξει και ένας ορθολογισμός και τακτοποίηση στην χρήση των Αθλητικών Χώρων στην Λαμία,όπως επανειλημμένα έχουν δεσμευτεί οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου