Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Λαμία:45 μόνιμες προσλήψεις στην Καθαριότητα και 24 στην ΔΕΥΑ

Στον αέρα βρίσκονται πλέον οι επανειλημμένες προσπάθειες ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων από την Δημοτική Αρχή Λαμίας αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα, έχουν εγκριθεί 45 μόνιμες θέσεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας καθώς και 24 θέσεις στην ΔΕΥΑ Λαμίας.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων, όπως είναι γνωστό θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ και αφορά αποκλειστικά τα αιτήματα των δήμων, προκειμένου να καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα έγιναν από τους δήμους, όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως ο τομέας της καθαριότητας.


Σύμφωνα με πληροφορίες τα αιτήματα των δήμων για τις συγκεκριμένες θέσεις θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό με την προκήρυξη να αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλος του 2017.



Δείτε την αναλυτική λίστα που δημοσίευσε το aftodioikisi.gr με τα αιτήματα των φορέων που εγκρίθηκαν



Οι 6.667 μόνιμες θέσεις, αφορούν αιτήματα από τη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας, έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποτελούν τη μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων θέσεων που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια. Τα αιτήματα των δήμων έχει επικυρώσει με υπογραφή του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου