Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Αλλαγή απoφάσεων Επιτρόπων –Ποιοι συμβασιούχοι πληρώνονται (έγγραφο)

Πρώτες ενδείξεις για αλλαγή κλίματος ανάμεσα στους Επιτρόπους τους Ελεγκτικού Συνεδρίου διαφαίνεται μετά το χθεσινό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr, το οποίο προκάλεσε ανησυχία στους συμβασιούχους, εγρήγορση σε συνδικαλιστές αλλά και την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, μετά από παρέμβαση του δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργου Μαρινάκη ο Επίτροπος του Νομού τροποποίησε την αρχική απόφασή του και, τελικώς, ενέκρινε το σχετικό ένταλμα πληρωμής και πλέον οι «παρατασιούχοι» πρόκειται να πληρωθούν κανονικά.




Το ίδιο συνέβη και στο δήμο Αιγάλεω, όπου, σύμφωνα με τον Σύλλογo Εργαζομένων, μετά από παρέμβαση του στον αρμόδιο Επίτροπο σήμερα το πρωί, σε συνέχεια του χθεσινού δημοσιεύματος της aftodioikisi.gr, τα εντάλματα υπεγράφησαν.

Επιπλέον,
χθες μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συγκέντρωση συμβασιούχων των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης, που συγκάλεσε ο Σύλλογος ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων του Ν. Θεσσαλονίκης, όπου αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας στους αρμόδιους Επιτρόπους, ενώ σε περίπτωση μη υπογραφής ενταλμάτων, τονίστηκε χαρακτηριστικά ότι “δεν πρόκειται να περιμένουν την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά θα προχωρήσουν άμεσα σε κινητοποίησεις”.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου