Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Λ.Κωστόπουλος: ''Κανένα αίτημα από τον Δήμο για τους χώρους της ΠΕΛ''

Λαμία:Mπάρες στο πάρκιν της ΠΕΛ. Η συναυλία θα γίνει επιμένει ο Δήμος

Εξηγήσεις γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πάρκιν της ΠΕΛ για τις ανάγκες της συναυλίας στην έναρξη της εμποροπανήγυρης της Λαμίας το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου έδωσε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο πρόεδρος της Λεωνίδας Κωστόπουλος.

Η ΠΕΛ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διέπεται από συγκεκριμένους δημοσιονομικούς κανόνες για τη λειτουργία της. Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της,ουδείς επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τους χώρους της Π.Ε.Λ. (εσωτερικούς και εξωτερικούς) άνευ απόφασης του Δ.Σ. της Π.Ε.Λ.

Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που κάποιος φορέας ή σύλλογος ενδιαφέρεται για την παραχώρηση του χώρου της Π.Ε.Λ (εσωτερικού ή εξωτερικού) πρέπει να υποβάλλει το σχετικό αίτημα περιγράφοντας το είδος της εκδήλωσης, τη διάρκειά της, το χώρο που ζητά προς παραχώρηση και τον υπεύθυνο της εκδήλωσης.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει κάποιο αίτημα από τον Δήμο για την διοργάνωση που έχει προαναγγείλει σε χώρο που δεν του ανήκει,τόνισε ο κος Κωστόπουλος. Στο χώρο
έχουν επανατοποθετηθεί οι μπάρες που αποτρέπουν την προσέγγιση και στάθμευση οχημάτων ,ενώ οριοθετούν και την ιδιωτικότητα του χώρου,σημειώνει, διευκρινίζοντας πως μέσα σε όλα τα άλλα προβλήματα που καλείται το συμβούλιο καθημερινά να αντιμετωπίσει , ο ίδιος αναζητά τίτλους ιδιοκτησίας στο Υποθηκοφυλακείο αφού στα αρχεία της Έκθεσης δεν υπάρχει κάτι σχετικό.

Όλα πρέπει να επιστρέψουν στην κανονικότητα και την νομιμότητα, ξεκαθαρίζει ο κος Κωστόπουλος διευκρινίζοντας πάντως πως δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον Δήμο με τον οποίο συνεργάστηκαν άριστα στην διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις και θα ξανασυνεργαστούν αφού η ΠΕΛ δεν μπορεί να αποκοπεί από την λειτουργία της πόλης.

Ακούστε τον Κο Κωστόπουλο σε απόσπασμα από τον Lamiafm1 εδώ


Lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου