Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας!

Πολλά ερωτήματα εγείρονται για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας μετά την ακύρωση της απόφασης με αριθμό 310/2017 που αφορά την καταγγελία ή μη σύμβασης μίσθωσης παραδοσιακού καφενείου στην Τ.Κ. Λυγαριάς,λόγω μη καταβολής μισθωμάτων.

Μετά τον έλεγχο νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση που ελήφθη κρίνεται μη νόμιμη αφού δεν υπάρχει η κατά τον νόμο απαραίτητη αιτιολόγηση!!

Έτσι εκτίθενται αφενός το σώμα αφού λαμβάνει άκυρες αποφάσεις,επιβαρύνονται με φόρτο οι διοικητικές υπηρεσίες που θα πρέπει να επαναφέρουν νόμιμα το θέμα ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρείται ο ενδιαφερόμενος πολίτης ο οποίος παρά την θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.
Θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια κραυγαλέα λάθη την ίδια ώρα που τελευταία έχει στελεχωθεί επαρκώς η Νομική Υπηρεσία και η Εκτελεστική Εξουσία αλλά και υπάρχει αρκετή διοικητική εμπειρία στην Δημοτική Αρχή.

Ίσως τελικά οι ακραίες καταστάσεις που βιώνουμε τους τελευταίους 3 μήνες μετά τις εμμονές στην διαχείριση της αποκομιδής των απορριμμάτων να έχουν εξαντλήσει τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής στην λήψη επαρκώς νομικά αποφάσεων ακόμη και σε απλές εισηγήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου