Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

''Αποφασίζουμε και διατάσσουμε'':Απομακρύνεται βίαια ο Στίβος από το ΔΑΚ Λαμίας!

Πρόσφατα η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών έγινε δέκτης προβληματισμού για το μέλλον του Στίβου στην Λαμία.

Σε συνάντηση με τα σωματεία και τους φορείς που εκπροσωπούν και καλλιεργούν τον Κλασσικό Αθλητισμό υπήρξε αγωνία για την απομάκρυνση του Στίβου από το Δημοτικό Στάδιο Λαμίας μετά και την τεράστια επιτυχία του ΠΑΣ Λαμία και την άνοδό του στην Super League .

Οι άνθρωποι του Στίβου ζήτησαν να έχουν την δυνατότητα τα 400 παιδιά-αθλητές να χρησιμοποιούν τον στίβο του ΔΑΚ για προπόνηση καθώς και την δυνατότητα φιλοξενίας των οργάνων τους(ακόντια,δίσκοι,σφαίρες κλπ) σε χώρους στο γήπεδο.

Αντί αυτού στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Ιουνίου 2017,ως έκτακτο θέμα, συζητήθηκε και ψηφίστηκε ως κατεπείγον η διάθεση ποσού 371.000 ευρώ ''Για επισκευές αποδυτηρίων και περιβάλλοντος χώρου στο ΔΑΚ'' χωρίς μάλιστα να παρουσιαστεί η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας.Στην συζήτηση του θέματος διαφάνηκε πως ο στίβος εξοστρακίζεται από το Δημοτικό Στάδιο το οποίο μετατρέπεται σε γήπεδο που θα χρησιμοποιείται μόνο για τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πέρα από την όποια πρωτοτυπία,Δημοτικό Γήπεδο να παραχωρείται για αποκλειστική χρήση! σε ιδιωτική ομάδα χωρίς Κανονισμό Λειτουργίας!, ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής πως όσα γίνονται αποφασίζονται για το καλό του Στίβου χωρίς όμως να έχουν παράλληλα δεχτεί και συζητήσει τα προβλήματα με τα σωματεία και τους φορείς του αθλήματος!

Αποφασίζουμε λοιπόν και διατάσσουμε κύριοι της Δημοτικής Αρχής;
Αποφασίζετε και διατάσσετε για το καλό μας;

Και για να καταλάβουμε:
Το Δημοτικό Στάδιο Λαμίας θα είναι κλειστό και θα λειτουργεί μόνο 2 φορές τον μήνα, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, αλλά θα το συντηρούμε και θα το πληρώνουμε ακριβά όλοι οι Λαμιώτες χωρίς να μπορεί κανένας άλλος δημότης αθλητής ή μη να το χρησιμοποιεί;

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/17, 11:03 π.μ.

    400 παιδια αθλητες? χαχαχα πουντα?
    ρε Α εθνικη αφηστε την πολη να το χαρει τραβατε να τρεξετε στον αγ Λουκα.βολτες κανετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε τής μπάλλας,παίξε κανένα "πάμε στοίχημα" και άσε το στίβο σε αυτούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό...

      Διαγραφή