Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Πανελλαδική πρωτιά του Δήμου Λαμιέων στο «Let's do it 2017»

Δυνατό μήνυμα εθελοντισμού από τη Λαμία, που είχε τις περισσότερες δράσεις πανελλαδικά στο «Let's do it 2017» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΡΕΤΟΠΤΑΖ.
Με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία, αλλά και ένα ένα δυνατό μπράβο στον εθελοντισμό, χθες το απόγευμα ο Δήμος Λαμιέων σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Λεωνίδου, βράβευσε τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στο «Let's do it Lamia 2017».
Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό, καθαρίζοντας τη Νότια είσοδο της Πόλης , παράπλευρα της Εθνικής οδού, με επικεφαλής, τον Γιώργο Γκέκα.

«Και φέτος στείλαμε το δικό μας μήνυμα περιβαλλοντικού εθελοντισμού, με 84 συμμετοχές από φορείς και εκατοντάδες συνδημότες μας οι οποίοι απέδειξαν ότι η αλλαγή ξεκινάει πρώτα από εμάς. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια και εύχομαι ο εθελοντισμός να γίνει τρόπος ζωής για τον καθένα μας.
 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Let's do it Greece 2018 και απευθύνω από τώρα κάλεσμα για ακόμη περισσότερες συμμετοχές, γιατί αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!...», σχολίασε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Πηγή : Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου