Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Υψηλές προσδοκίες από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Νοσοκομείο Λαμίας (το ΦΕΚ)

Σε μία πολύ δύσκολη χρονικά στιγμή που το ΓΝ Λαμίας βάλλεται από παντού, έρχεται από το υπουργείο Υγείας, το ΦΕΚ διορισμού του ΔΣ.
Το στοίχημα είναι μεγάλο αφού θα πρέπει να βρεθούν λύσεις στα μακρόχρονα προβλήματα και στις αγκυλώσεις που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και τα μνημόνια.

Μακριά από μικροπολιτικές οι αρμόδιοι φορείς,η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες πρέπει όλοι να συσπειρωθούν στην αναβάθμιση του ρόλου του Νοσοκομείου μας στην Υγειονομική περίθαλψη της Κεντρικής Ελλάδας

Με την προσδοκία ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά για κάτι καλύτερο στο σημαντικότερο υγειονομικό ίδρυμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σας παρουσιάζουμε το ΔΣ:



1. ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αλεξάνδρου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ως Πρόεδρος.
2. ΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου, Μηχανολόγος – Μηχανικός, με αναπληρωτή του τον ΣΤΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Σταμάτη, Ορθοπεδικό -Χειρούργο.
3. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου, Οδοντίατρος, με αναπληρωτή της τον ΓΚΟΥΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Κωνσταντίνου, Ελεύθερο Επαγγελματία.
4. ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρώτριά του την ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχο ΙΚΑ.
5. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη, Πτυχιούχος Οδοντιατρικής της Σχολής Στοματολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, Βουλγαρία, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτριά του την Παπανάγνου Ηλιάνα του Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
6. ΠΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αθανασίου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Διευθυντής Ουρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Νικολάου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
7. ΜΑΚΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του Δημητρίου, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Χημείας-Βιοχημείας-Βιολογίας, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
*Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Κολοκυθάς Ανδρέας.

Πηγή:efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου