Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Έρχεται το «ZOO», στη Λαμία !

"ZOO"του Έντουαρντ Άλπμπυ. 
Το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού δραματουργού που τον έκανε γνωστό στο παγκόσμιο θεατρικό γίγνεσθαι επιλέγει να παρουσιάσει αυτή τη σεζόν το Politheatro. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος και τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Θανάσης Μιχαηλίδης και Θοδωρής Γκόγκος. 
Το zoo είναι ένας διάλογος που διεξάγεται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Πήτερ και τον Τζέρρυ.
Πρόκειται για ένα έργο που αγγίζει σκληρά θέματα όπως η αποξένωση, η επικοινωνία, η μοναξιά, η έλλειψη επικοινωνίας και οι κοινωνικές ανισότητες. Με το έργο αυτό ο Έντουαρντ Άλμπυ δραματοποιεί τις καταστάσεις της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας τονίζοντας τι από αυτά είναι καταστροφικό για την ανθρώπινη ζωή.

Καταδεικνύει τις αντικρουόμενες στάσεις των δύο κύριων χαρακτήρων οι οποίοι αδυνατούν να ‘συνδεθούν’ τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής τάξης, που ξεκινά από μια απλή καθημερινή συνομιλία και καταλήγει μέσα από κλιμακούμενη ένταση σε ένα δραματικό φινάλε.

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Μουσική επιμέλεια-σχεδιασμός αφίσας: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Βοηθός παραγωγής: Χριστίνα Τσιώνη
Φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Θανάσης Μιχαηλίδης
Θοδωρής Γκόγκος

Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Απριλίου στις 9.15μ.μ. στο Studio Project Photography 
Γενική είσοδος 10 ευρώ, άνεργοι φοιτητές 8 ευρώ      
τηλ.επικοινωνιας, 6955416236 και 6946000920.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου