Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Θανάσης Μιχαηλίδης και Θοδωρής Γκόγκος : Παρουσιάζουν το "Zoo" στο Politheatro

Χθες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του Politheatro με το έργο ''zoo'' σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόγκου και με ερμηνευτές τους Θανάση Μιχαηλίδη και Θοδωρή Γκογκο. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ένας νέος χώρος τέχνης εγκαινιάστηκε αυτή τη φορά ανοιχτός προς το κοινό!
Το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού δραματουργού που τον έκανε γνωστό στο παγκόσμιο θεατρικό γίγνεσθαι επιλέγει να παρουσιάσει αυτή τη σεζόν τον Politheatro στην πόλη των Ιωαννίνων. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος και τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Θανάσης Μιχαηλίδης και Θοδωρής Γκόγκος.

 Το έργο θα παρουσιαστεί στον νέο χώρο τέχνης Politheatro | Performing arts που βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4.
Το zoo είναι ένας διάλογος που διεξάγεται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Πήτερ και τον Τζέρρυ. Πρόκειται για ένα έργο που αγγίζει σκληρά θέματα όπως η αποξένωση, η επικοινωνία, η μοναξιά, η έλλειψη επικοινωνίας και οι κοινωνικές ανισότητες. Με το έργο αυτό ο Έντουαρντ Άλμπυ δραματοποιεί τις καταστάσεις της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας τονίζοντας τι από αυτά είναι καταστροφικό για την ανθρώπινη ζωή.
Καταδεικνύει τις αντικρουόμενες στάσεις των δύο κύριων χαρακτήρων οι οποίοι αδυνατούν να ‘συνδεθούν’ τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής τάξης, που ξεκινά από μια απλή καθημερινή συνομιλία και καταλήγει μέσα από κλιμακούμενη ένταση σε ένα δραματικό φινάλε.

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Μουσική επιμέλεια-σχεδιασμός αφίσας: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Βοηθός παραγωγής: Χριστίνα Τσιώνη
Φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Θανάσης Μιχαηλίδης
Θοδωρής Γκόγκος

Κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή | 9.15μμ πό τις 24 Μαρτίου στον χώρο τέχνης Politheatro | Performing arts (Δημάρχου Ιωαννιδη 4).
Γενική είσοδος 10 ευρώ και 7 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας.
*Λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων με τους εξής τρόπους :
τηλ. 2651022995/6955416236
Email: politheatro2@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου