Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ο Σ.Σ. Λάρισας πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας 2017

Φίλοι του σκακιού και συνοδοί των αθλητών, παρακολούθησαν την Κυριακή 26/3/2017 στην αίθουσα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.ΣΚ.Ε. Μακροπούλου 93 στην Λαμία, είκοσι τέσσερις αθλητές και αθλήτριες , που αγωνίσθηκαν στους αγώνες του Final Four για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.

Οι αθλητές αγωνίσθηκαν σύμφωνα με την προκήρυξη της Ένωσης ( 223 / 20-01-2017 ) σε 6 σκακιέρες και με χρόνο 90 λεπτά συν 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση και με δεύτερη περίοδο ( μετά την 40στη κίνηση) 15 λεπτά ακόμη για κάθε αθλητή.

Στην ημιτελική φάση η Σ.Α. Λαμίας έχασε από την ομάδα του Σ.Σ Λάρισας με σκόρ 5,5 – 0,5 και ο Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας έχασε από τον Σ.Ο. Λαμίας με σκόρ 3,5-2 . Στους απογευματινούς αγώνες, στον μικρό τελικό η Σ.Α. Λαμίας νίκησε τον Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας με 3-2 και στον τελικό ο Σ.Σ. Λάρισας νίκησε τον Σ.Ο. Λαμίας με σκόρ 4-2 και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2017 !

2. Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ

3. Σ.Α. ΛΑΜΙΑΣ

4. Α.Ο. ΑΓΡΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Συγχαρητήρια τόσο στις διοργανώτριες ομάδες της Λαμίας, όσο και στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, για τους άψογους αγώνες που διοργάνωσαν.

Οι πρώτες σκακιέρες των αγώνων του Final Four, μεταδόθηκαν online στο διαδίκτυο στην δ/νση: livechess.esske.net

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων της Κεντρικής Ελλάδας, που αγωνίσθηκαν σε όλες τις φάσεις του πρωταθλήματος!

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού, το Final Four του ατομικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. που θα διεξαχθεί την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη στην αίθουσα των σκακιστικών ομίλων της Λαμίας.

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου