Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί μόνο τα Ταξί ; Και τα αστικά μέσα στο Νοσοκομείο !

lamianow.gr
Διάβασα την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαμιέων για τα ταξί στο νοσοκομείο και πολύ το διασκέδασα .
Ενα αναρμόδιο όργανο παίρνει μία απόφαση και καλεί κάποιους άλλους να την υλοποιήσουν παρανομούντες .
Παρακάμπτω τις κακές γλώσσες -πιπέρι -που λένε διάφορα ,όπως πχ .”Είδες ,για νά ‘χουν ψήφους οι ταρίφες “? η ,”λέγεται πως κάποιος αντιδήμαρχος είναι πρόεδρος η κάτι τέτοιο των ταξιτζήδων “! Μυθεύματα . Εγώ απλά επισημαίνω ότι η απόφαση είναι ελλιπής . Γιατί μόνο οι ταξιτζήδες ?
Τα αστικά δεν έχουν ψυχή ? Γιατί να σταματούν στην είσοδο .Να μπαίνουν μέσα ,να κάνουν μία στάση στην κεντρική είσοδο και μετά άλλη μία στα επείγοντα .Να εξυπηρετείτε ο κόσμος .Επίσης τα ΙΧ. Να μη σταθμεύουν στη ράμπα των επειγόντων?
Τι θα πεί δεν περνούν τ’ασθενοφόρα ?
Και σε ποιό νοσοκομείο δεν έχουν μέσα πιάτσα οι ταξιτζήδες .Επίσης η απόφαση είναι ελλιπής γιατί μιλάει μόνο για το νοσοκομείο . Πιάτσα στο δημαρχείο? στην περιφέρεια ?
Οπου εξυπηρετείται κόσμος ! Τώρα ως προς το σκέλος ” Ο δήμος διαχρονικά στηρίζει το νοσοκομείο ” είναι αυταπόδεικτο .Εξ άλλου οι μισοί αντιδήμαρχοι πέρασαν απ’αυτό το γωνιακό μαγαζί που έβγαλε και κάμποσους επιτυχημένους βουλευτές .

Τέλος θέλω με ενθουσιασμό να επισημάνω ότι τίποτα δεν ξεφεύγει από το δήμο ,αντιλαμβάνεται ότι πετάει ,ότι περπατάει κι ότι σέρνεται .Λόγω και αυτής της αντιληπτικής ικανότητας υπάρχει η -διαχρονικά -χρηστή διαχείρηση που όλοι λουζόμαστε .
Στο τέλος τέλος ,μην λησμονήσω να συγχαρώ τον σοφό λαό για τις επιλογές του .

Γράφει ο Βασίλειος Μπακόλας


Πηγή : Fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου