Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Πινακίδα σε δημόσιο χώρο στη Λαμία, κάνει "συστάσεις" σε ζωόφιλους και προειδοποιεί για ρίψη φαρμάκου

Δέστε τι πινακίδα έβαλε "κάποιος" σε δημόσιο χώρο΄...
Πρώτον κατηγορεί ουσιαστικά όλους τους φιλόζωους ότι δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους και δεύτερον λέει ότι έχει ψεκάσει με δηλητήριο...
Απαντάμε:
α) Αν είναι πολίτης που σέβεται τον εαυτό του και δει κάποιον να ΜΗ Μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του, να φωνάξει την αστυνομία και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να μπεί το χρηματικό πρόστιμο.
β) Δεν έχει δικαίωμα να στοχοποιεί όλο τον φιλοζωικό κόσμο πολύ περισσότερο που οι συμπολίτες μας έχουν...φροντίσει να υπάρχουν αδέσποτα τα οποία βέβαια δεν ξέρουν να διαβάζουν...πινακίδες από μόνα τους....και άρα μπορεί να λερώνουν αυτά.

γ) ΄Οσον αφορά τα... ούρα, του διέφυγε ότι και οι συμπολίτες μας ,άνδρες συνήθως , "ποτίζουν" τις γωνίες της πόλης όταν νομίζουν ότι δεν τους βλέπουμε ,και σύμφωνα με τη θεωρία του θα έπρεπε απαραιτήτως να κουβαλάνε μαζί τους ένα μπουκάλι νερό για ξέπλυμα. Και επειδή υποπτεύομαι ότι μάλλον άνδρας είναι ο συντάκτης, μπορεί να βεβαιώσει ότι δεν έχει ποτίσει ποτέ γωνία και ότι μετά την ξέπλυνε με το νερό που κουβαλούσε?
γ) Όσον αφορά τη τοποθέτηση πινακίδας τον ενημερώνουμε ότι είναι παράνομη η πράξη του μιας και δεν μπορεί ο καθένας σε δημόσιο χώρο να γράφει ότι του κατέβει...
δ) Όσο για το΄ψεκασμα που αναφέρει ότι έκανε... θα πρέπει να ξέρει ότι είναι παράνομο και ότι αυτό είναι δουλειά συγκεκριμένων υπηρεσιών και όχι του οποιουδήποτε στο να πετάει δηλήτήρια όπου γουστάρει και να κινδυνεύουν άνθρωποι και ζώα.
ε) Του συνιστώ να απευθυνθεί σε κάποιον ψυχίατρο γιατί εκτός από ζωοφοβικός έχει και το σύνδρομο της μεγαλομανίας και καλό είναι να το θεραπεύσει τόσο για το δικό του καλό όσο και των άλλων.
δ) Εκτός όλων των άλλων του διαμηνύω ότι υποπτευόμαστε¨ποιός είναι γιατί στη γειτονιά μόνο ΕΝΑΣ δημιουργεί προβλήματα για τα ζώα.

Πηγή : Φιλοζωικός Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου