Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Επιτέλους , μια ...."Πράσινη μέρα" στη Λαμία !


Με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων και φορέων , πραγματοποιήθηκε σήμερα, εκστρατεία δεντροφύτευσης, σε τέσσερα σημεία της Λαμίας.
Σε ένα από από αυτά συμμετείχαν και μέλη της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας, τα οποία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και φύτεψαν δέντρα , παρέα με μικρούς και μεγάλους .
"Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις αφορούσαν:
Οδό Λουντέμη στα Καλύβια, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβίων.
Διασταύρωση των οδών Νιάφα και Γιαννιτσιώτη στην Νέα Άμπλιανη σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άμπλιανης «Η Αγία Παρασκευή».
Διασταύρωση των οδών Αναξιώτη, Καισαρείας και Μισιρλή σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Μαγνησίας και την Ένωση Μικρασιατών Λαμίας.
Δημοτικό ακίνητο στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελευθερίας και Σόλωνος σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων του Δάσους.

Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εθελοντές δημότες από το πρωί στις 10 βρέθηκαν στα παραπάνω σημεία και ανέλαβαν δράση. Με την υποστήριξη του Ομίλου Φίλων του Δάσους και τη συμβολή της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών και των φορέων: Ερυθρός Σταυρός Λαμίας – Π.Σ. Καλυβίων – Π.Σ. Άμπλιανης «Αγία Παρασκευή» – Π.Ε.Σ. Ν. Μαγνησίας – Ένωση Μικρασιατών Λαμίας- Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημ.Σχολείου Λαμίας – Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Σύλλογος «Τραχίνα» – Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & το νηπιαγωγείο «Φαντασία»"

Πηγή : efthia.gr























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου