Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Hercules Mountain Marathon : Παρουσίαση του τεχνικού T-Shirt του αγώνα .

Η οργανωτική επιτροπή του Hercules Marathon παρουσιάζει το τεχνικό t-shirt του φετινού επετειακού αγώνα.
 Επετειακή η φετινή χρονιά για τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή» (Hercules Mountain Marathon).  Συμπληρώνονται οι 10 διοργανώσεις! Μαζί με τον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου και τον Olympus Marathon αποτελούν τους τρεις μακροβιότερους μαραθωνίους βουνού της χώρας μας
Μια από τις καινοτομίες της εορταστικής χρονιάς είναι και η δυνατότητα των συνοδών ή φίλων των αθλητών αλλά και των δημοσιογράφων να ακολουθήσουν τη διαδρομή του μαραθωνίου. Λεωφορείο της διοργάνωσης θα ακολουθεί τη διαδρομή του αγώνα περνώντας από τα γραφικά χωριά (Καπνοχώρι, Καστανιά, Νεοχώρι) του ορεινού όγκου αλλά και από σταθμούς ανεφοδιασμού . Έτσι θα μπορούν να βιώσουν από κοντά την προσπάθεια των δρομέων αλλά και θα απολαύσουν τις ομορφιές της Οίτης και την υπέροχη θέα των γύρο βουνών (Βαρδούσια, Γκιώνα, Οξυά, Βελούχι). Κράτηση θέσης για το λεωφορείο γίνεται με ένα από e-mail στο pratilasl@gmail.com
Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την Οίτη, εκτός του μαραθωνίου διεξάγονται για 5η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές:
Ο Ημιμαραθώνιος "Ελλέβορος" (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία "Μονοπάτι Φαρμακίδων" (Farmakides Trail) 6,5χλμ.
Ο Μαραθώνιος αποτελεί αγώνα του Πρωταθλήματος Skyrunning (www.skyrunner.gr).


Οι εγγραφές για τους αγώνες γίνονται στο www.herculesmarathon.gr και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 05/09/2016. Θα είναι τιμή μας όλοι οι αθλητές του ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης!

H οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου