Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ανακοινώνονται σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου, θα αναρτηθούν κατά πάσα πιθανότητα, τα προσωρινά αποτελέσματα και στις 24 του ίδιου μήνα τα τελικά για τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής των Δήμων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τη δωρεάν συμμετοχή βρεφών, νηπίων, παιδιών και παιδιών με αναπηρία μέσω ΕΣΠΑ, ενημερώνουν για τα προσωρινά αποτελέσματα που καταρτίζονται από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).


Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων οι αιτούντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την πορεία της αίτησης τους σε ειδική εφαρμογή που θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.

Ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι ενδιαφερόμνοι θα μπορούν να υποβάλλονται από 18/8/2016 – 22/8/2016 εγγράφως ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης τους.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας ενστάσεων θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης στις 24/8/2016 από την ΕΕΤΑΑ και οι δικαιούχοι θα παραλάβουν την ¨Εντολή τοποθέτησης¨ (Vouchers) την οποία πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο για την τελική εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου