Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Οριστικά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 – 2017. Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Να σημειωθεί ότι αρχικά, πληροφορίες από την ΕΕΤΑΑ έλεγαν ότι τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινώνονταν τα ξημερώματα της Πέμπτης και όχι σήμερα, λόγω του ότι ήταν μεγάλος ο όγκος των ενστάσεων και οι διασταυρώσεις που έπρεπε να γίνουν.
Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, οι υπάλληλοι της ΕΕΤΑΑ πρόλαβαν και τα έβγαλαν νωρίτερα.


Κλικ εδώ για τα αποτελέσματα

Η ιστοσελίδα προς το παρόν παρουσιάζει κάποια προβλήματα λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.

Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Δείτε ενδεικτικά τον παρακάτω πίνακα:



Ενέργειες ωφελουμένων:

α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1-9-2016.

β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως:

–    Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών

–    Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών

–    Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων.

–    Οι υποχρεώσεις της Δομής.

γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου