Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Λαϊκή συνέλευση για τις κλοπές στην Ανθήλη σήμερα .

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και κανείς δεν μας εγγυάται την ασφάλειά μας και την ακεραιότητα της περιουσίας μας. Κάθε μέρα κινδυνεύουμε .
 Μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας μέρα μεσημέρι. Για τις καλλιέργειες δεν το συζητάμε. Οι κλοπές σε μηχανήματα,μετασχηματιστές , καρούλια είναι σε ημερήσια διάταξη. Δεν μπορούμε πλέον να δουλέψουμε ούτε να αντικαταστήσουμε τα κλεμμένα. Έτσι περιγράφει στον FM-1 την κατάσταση που έχει παγιωθεί πλέον στην Ανθήλη ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παντελής Λαγός.
Σήμερα για μία ακόμη φορά κατέθεσε έγγραφα στην εισαγγελία και την Αστυνομία,όπου περιγράφει τί συμβαίνει από την πέρα από κάθε έννοια νομιμότητας συμπεριφορά των ρομά και είχε την ευκαιρία να καλέσει τον Αστυνομικό Διευθυντή για να ακούσει στις 8 αύριο το βράδυ τους ίδιους τους κατοίκους να περιγράφουν τα όσα υφίστανται.

Εγώ τους ενημέρωσα όλους και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του , τονίζει ο κος Λαγός που καλεί όλους τους κατοίκους να παραβρεθούν και να μιλήσουν στην λαϊκή συνέλευση στις 8 το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Ανθήλης.

Πηγή : Lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου