Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Εθελοντική δράση καθαρισμού από την ομάδα Wheeling2Help‏ !!

Η ομάδα του Wheeling2Help της Λαμίας, ξεκίνησε μια νέα ενέργεια για τον καθαρισμό της πόλης, η οποία ξεκινάει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο Κάστρο Λαμίας. 

Στόχος, να γίνει θεσμός η καθαριότητα της πόλης κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Σίγουρα, σε όλους μας αρέσουν οι βόλτες σε ένα περιβάλλον καθαρό και περιποιημένο. Με τη συνεργασία όλων, μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας!..

Κάθε Κυριακή η παρέα θα μεγαλώνει κι αν δεν μπορείς αυτή την Κυριακή, θα ακολουθήσουν κι άλλες επόμενες, όπου θα μπορείς να κάνεις κάτι καλό για να ομορφύνει το περιβάλλον και η πόλη της Λαμίας! Μικροί μεγάλοι μπορούμε να περάσουμε καλά προσφέροντας όσο το δυνατό περισσότερο μπορούμε, χωρίς να μας δεσμεύει κάτι!
Σας περιμένουμε όλες και όλους , αυτή την Κυριακή στις 10:30, στο Κάστρο Λαμίας, στην πανέμορφη βεράντα, ( στο πάρκινγκ της Καντίνας ) να κάνουμε την πρώτη δράση μας. Ότι χρειαστεί για τον καθαρισμό, γάντια σακούλες απορριμμάτων  κλπ, θα βρίσκονται εκεί , από την εθελοντική ομάδα .

Λοιπόν; Θα ενταχθείς και εσύ στην όμορφη αυτή προσπάθεια;;;Πληροφορίες : Ειρήνη Μουτσουρή
Τηλέφωνο : 6971876306

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου