Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη:Επιστημονική έρευνα πίσω από την απουσία σήμανσης της εξόδου προς Αθήνα

Πολυάριθμα δημοσιεύματα κατηγορούν τις τελευταίες μέρες, τους αρμόδιους για την απουσία σήμανσης στην έξοδο προς Αθήνα όπου γίνονται έργα. Το Gossip Lamia έρχεται να βάλει τέλος στις ανυπόστατες κατηγορίες ότι πρόκειται περί αμέλειας των αρμοδίων.

Μιλάμε για την έξοδο της Λαμίας προς Αθήνα μετά την έκθεση, όπου γίνονται έργα, και για να βρεις τον τρόπο να φτάσεις στην εθνική οδό χρειάζεσαι 2 GPS, καλό συνοδηγό με χάρτη, άριστο ένστικτο προσανατολισμού και προαιρετικά κάνα δύο ηρεμιστικά.

Θα σας αποκαλύψουμε λοιπόν ότι δεν πρόκειται περί αμέλειας, αλλά πρόκειται για μία μεγάλη έρευνα που πραγματοποιείται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα τις σχολές κοινωνιολογίας και ψυχολογίας. Η έρευνα έχει ως σκοπό να διερευνήσει την ικανότητα των Ελλήνων οδηγών να αντιπαρέρχονται απροσδόκητα εμπόδια και να βρουν τον προορισμό τους υπό χαοτικές συνθήκες και υπό την επήρεια έντονου stress.

Παρόμοιες έρευνες,
έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν, όπου οι Έλληνες οδηγοί είχαν άριστη ικανότητα να αντιπαρέρχονται χαοτικές καταστάσεις στους Ελληνικούς δρόμους, το ενδιαφέρον όμως στην παρούσα φάση, εστιάζεται στο κατά πόσο επηρεάστηκε η ικανότητα αυτή στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης του Έλληνα, όπου τα επίπεδα στρεσογόνων ερεθισμάτων λόγω της οικονομικής κρίσης, προσομοιάζουν αυτά κατά την ελεύθερη πτώση bungee jumping.

Τα προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν τεράστια πτώση σε σχέση με αυτά του παρελθόντος και αναμένουμε τα συνολικά αποτελέσματα. Σε κάθε στροφή λοιπόν υπάρχουν κρυφές κάμερες που ελέγχουν πόσες λάθος στροφές παίρνει κάθε οδηγός στην προσπάθειά του να βγει στην εθνική οδό. Κάθε αυτοκίνητο ταυτοποιείται από τον αριθμό κυκλοφορίας, δεν υπάρχει καμία ανησυχία όμως καθώς τα στοιχεία αυτά είναι απολύτως εμπιστευτικά.

Ας μην κατηγορούμε λοιπόν τους αρμοδίους, καθότι όπως φαίνεται, όλα γίνονται στο όνομα της επιστήμης.

Gossip Lamia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου