Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Κάποιοι στη Λαμία δεν τους ήθελαν κιόλας!!!

Μυρίστηκαν λεφτά στο προσφυγικό και βουρ στο ψητό…….

Είπαμε ρε παιδιά….. οι επενδυτές εν μέσω των προσφύγων δεν είναι απαραίτητα πραγματικό γεγονός….. άπτεται της φαντασίας μας.

Εκείνο όμως που είναι πραγματικό γεγονός είναι ότι ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου Εταιρειών, ΜΚΟ και κερδοσκόπων για το ποιος θα αρπάξει τα πιο πολλά από τα μύρια που θα τρέξουν τα επόμενα χρόνια στον τομέα που λέγεται ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.

Τι αναπτυξιακά σχέδια και καινοτόμες δράσεις και αειφόρος οικονομία. Εδώ είναι το παραδάκι …. Ζεστό ζεστό και άμεσο.

Εντελώς τυχαία
έπεσε πάνω σε Σύλλογο της πόλης μας υπάλληλος εταιρείας απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής ο οποίος παίρνει τηλέφωνα όποιον Σύλλογο ή ΜΚΟ που δραστηριοποιείται σε θέματα μεταναστών και προσφύγων και του προσφέρει έκπτωση στα προϊόντα της εταιρείας τους αν κάνουν παραγγελία άμεσα με μικρή προκαταβολή και εξόφληση όταν πάρουν τα χρήματα από το Ταμείο Ασύλου.

Κόκαλο το μέλος του τοπικού Συλλόγου που στην αρχή νόμισε πως η εν λόγω εταιρεία ήθελε να δωρίσει προϊόντα για τους πρόσφυγες της περιοχής μας.

Μετά το πρώτο σοκ καταλάβαμε πολύ γρήγορα και συνειδητοποιήσαμε τους λόγους που κάποιοι επιτήδειοι εδώ και καιρό κόπτονται περί των αναγκών των προσφύγων και των μεταναστών . Τώρα εξηγείται αυτό το έντονο ενδιαφέρον. Μα να ξημεροβραδιάζονται δίπλα στους πρόσφυγες; βελόνα να πέσει θα την ακούσουν….. τελικά δεν περιμένουν τις ανάγκες των προσφύγων….. τα λεφτά του Μουζάλα περιμένουν και φοβούνται μη δεν είναι εκεί όταν έρθουν και τα πάρει κανένας άλλος…. Έτσι μάλιστα ….. έτσι κατανοούμε το τρέξιμό τους και το άγχος τους…..

Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ Κεμάλ…

MAG24team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου