Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΚΕΤΚΕ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 49 συμμετέχοντες καλλιτέχνες στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
Η συγκεκριμένων διαστάσεων έκθεση 30Χ30cm με τίτλο "διάλογος με το νοητό και το παράδοξο" μετά από μια επιτυχημένη παρουσίαση στη Λαμία μεταφέρεται εμπλουτισμένη σε έναν υπέροχο χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία οι Θεσσαλονικείς να επισκεφτούν την έκθεση και να γνωρίσουν από κοντά το έργο των καλλιτεχνών της κεντρικής Ελλάδας.
Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν αναπαραστάσεις νοητές αλλά και εικόνες που αντιβαίνουν στην κοινή αντίληψη κοινώς παράδοξες.
Επιχειρούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να διεισδύσουν στη λογική και με ευρηματικότητα να συγκρουστούν με αυτό που περιέχει αντίφαση και θεωρείται απίστευτο.

Τα έργα, ακρυλικά, λάδια, ακουαρέλες, μικτές τεχνικές, γλυπτά είναι δουλεμένα με το ύφος και την τεχνική που χαρακτηρίζει τον κάθε καλλιτέχνη, όλα μοναδικά, αυθεντικά και προτείνονται σαν μια ξεχωριστή πρόταση δώρου.

Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου