Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Απαγορεύονται οι… μούντζες! Γιατί;

Σε λίγες μέρες θα συζητήσουμε στην Επιτροπή Διαβούλευσης και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2016.
Αφορμή για την ανάρτηση των φωτογραφιών είναι το σχέδιο των Νέων Έργων στο οποίο προβλέπεται ένα ποσό 25.000 ευρώ με τον τίτλο "Προστασία θεμελίων Κλειστού Κολυμβητηρίου Λαμίας".
Τα θεμέλια τα βάλαμε, που λένε. Καιρός να τα προστατέψουμε από τα ποντίκια... Να προστατέψουμε το πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ποσό που κόστισε μέχρι στιγμής το έργο.
Πάντως νομίζω ότι το σήμα θέλει να πει ότι τα σίδερα δεν μουντζώνουν τον όμορφο ουρανό της Λαμίας, αλλά "μουντζώνουν" τους καλούς δημάρχους
"Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.
Δημοκρατία δεν σημαίνει, επίσης, ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο». [ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ]

Στέφανος Σταμέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου