Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτή πρόσκληση για την "Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς"

ΑΞΙΟΤΙΜOI ΚΥΡΙOI
Η 16η Οκτωβρίου έχει ορισθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από εισήγηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, ως  
<< Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς >>. 
Για την ημέρα αυτή, η Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ) Λαμίας, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού σε βασικές δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.ΠΑ) και αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης, με τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης 2015 και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , του Δήμου Λαμιέων και των ασφαλειών Μινέττα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, στο 2ο όροφο, στην οδό Λεωνίδου 11, από τις 10:00πμ-14:00μμ.

Συγκεκριμένα, εθελοντές εκπαιδευτές θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους πολίτες βασικές αρχές ΚΑΡ.ΠΑ: αναγνώριση ανακοπής, κλήση βοήθειας, θωρακικές συμπιέσεις και εξωτερική απινίδωση σε ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα.
Η παρουσία σας θα είναι για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά και πιστεύουμε πως, θα είστε αρωγός στις προσπάθειές μας. Άλλωστε,  μόνο εάν ευαισθητοποιηθούμε όλοι μαζί,  συμβάλλουμε στην επιβίωση περισσοτέρων συνανθρώπων μας.
Tα περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν εντός της οικίας μας…
Ενημερώσου για να σώσεις την ζωή ενός συνανθρώπου σου… του δικού σου ανθρώπου…

Σας περιμένουμε
Εκ μέρους της Ε.Ε.Ε.Π.Φ και του ERC.
Κυπριώτης Σπύρος τηλ.επικ. 6976974544  Λαγού Κων/α ERC Directors
και η  εκπαιδευτική ομάδα της Ε.Ε.Ε.Π.Φ Λαμίας.
E mail:  eeepflam@gmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου