Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Αύριο η "Φλόγα" της αγάπης στη Λαμία !

Στις 8 Οκτωβρίου 2015, θα ανάψει η «Φλόγα» της αγάπης και στην πόλη μας καθώς ο Λαμιώτης Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, ιδρυτής του project, θα βρίσκεται με την παρέα του στη Λαμία.
8 χώρες, 35 ημέρες, 2.500 χμ ή αλλιώς wheeling2help.. ποδηλατώντας από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα με σκοπό να μαζευτούν 10,000 ευρώ για τα παιδιά με καρκίνο της φλόγας..
Την ημέρα αυτή, θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες της Λαμίας να στηρίξουν οικονομικά το σκοπό, αλλά και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Wheeling2Help που θα γίνει στην πλατεία Πάρκου 17:00-20:00.
Οι πολίτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορα αθλήματα όπως Χάντμπολ, Πολεμικές Τέχνες, Γυμναστική, Τένις, Μπάσκετ αλλά και σε μια συμβολική ποδηλατοδρομία μέσα στην πόλη μας. που γίνεται στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου στις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο και θα πραγματοποιηθεί από 19.00 έως 21.00 στο κέντρο της πόλης, σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες της Λαμίας και με τη συμμετοχή του Ελπιδοφόρου.

Η ποδηλατοβόλτα θα έχει σημείο αφετηρίας και τερματισμού την πλατεία Πάρκου και οι δρόμοι όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία είναι η περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των οδών Όθωνος, Καραϊσκάκη, Άγνωστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας (όπως φαίνεται σε συνημμένο σχεδιάγραμμα). Η διακοπή της κυκλοφορίας δεν αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα TAΞI τα οποία θα κινούνται κανονικά.
Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να κάνει παραπάνω χιλιόμετρα είτε συμμετέχοντας από τον Δομοκό προς τη Λαμία την Πέμπτη, είτε από τη Λαμία προς τις Λιβανάτες την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου