Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Κατανομάστε όσους δηλητηριάζουν ζώα σε Φραντζή Λαμίας και Γλύφα

Την βοήθεια των πολιτών ζητά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν όποιοι ασυνείδητοι με φρικτό τρόπο θανάτωσαν σκυλιά και γάτες στο Φραντζή Λαμίας και στην Γλύφα Φθιώτιδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φιλοζωικός για τα νεα κρούσματα δολοφονίας ζώων:

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της θανάτωσης-δολοφονίας ζώων με δηλητήριο, σε Φρατζή Λαμίας και Γλύφα Στυλίδας αυτή τη φορά.
Κάποιοι «φιλεύσπλαχνοι» συμπολίτες μας  με «ξεχωριστή ευαισθησία» για τα ανυπεράσπιστα όντα αυτού τπου πλανήτη, αποφάσισαν να αποτελειώσουν πάνω από 10 σκυλιά και αδιευκρίνιστο αριθμό γάτων, καταδικάζοντάς τα στους φριχτούς πόνους που δημιουργεί η είσοδος τοξικού υγρού- φόλας, στον οργανισμό.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταδικάζει αυτή την ανήθικη ενέργεια και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία και στο σύλλογό μας για να καταδικαστούν οι ένοχοι . 
Ο νόμος 4235/14 προβλέπει διοικητικό πρόστιμο 30000€  για κάθε ζώο και φυλάκιση 1 εως 5 έτη για κακοποίηση και θανάτωση ζώου.

Ας μην αφήσουμε άλλες αθώες υπάρξεις να πληρώσουν τη αγριότητα και την κακία ορισμένων ανθρώπων που μόνοι τους ορίστηκαν δικαστές και δήμιοι.
Ας τους κατονομάσουμε για να προλάβουμε και άλλες δολοφονίες.
Με τη σιωπή μας επιτρέπουμε στους δολοφόνους να συνεχίσουν το αποτρόπαιο έργο τους.
Τα αδέσποτα ζώα δεν δημιουργήθηκαν μόνα τους. Κάποιοι ανεύθυνοι τα εγκατέλειψαν και το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με την εφαρμογή του νόμου (στείρωση, τσιπ). 

Ο σεβασμός στη ζωή είναι πολιτισμός. 

Για το Δ.Σ,
Η Πρόεδρος

Αγγελική Μπαρτσιώκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου