Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Παιδικοί Σταθμοί: Πότε ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα - Πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Άμεσα μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ) για την φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές στις δομές παιδικής φροντίδας.
Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα υπολογίζεται να γίνουν γνωστά το απόγευμα της Κυριακής και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr). Ταυτόχρονα, το βράδυ θα σταλούν από την Εταιρεία προς τους παιδικούς σταθμούς της χώρας οι πίνακες των αποτελεσμάτων και οι γονείς θα μπορούν να εγγράφουν τα παιδάκια από την Δευτέρα, οπότε θα αρχίσει η λειτουργία των σταθμών και η φιλοξενία των παιδιών, έως και την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της επόμενης εβδομάδας.


Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η ΕΕΤΑΑ διατηρεί το δικαίωμα να τις διαγράψει από ωφελούμενες, να ακυρώσει τη σχετική «εντολή τοποθέτησης» του τέκνου τους και να καλέσει τις αντίστοιχες επιλαχούσες.

Η τοποθέτηση των επιλαχουσών μητέρων, εφόσον προκύψει θέση, γίνεται μόνο από την ΕΕΤΑΑ σε συνεργασία με τη μητέρα και τη δομή που επιθυμεί να τοποθετηθεί το τέκνο της, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης» , η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους.

Ως εκ τούτου, οι ωφελούμενες με την εγγραφή του τέκνου τους θα παραλαμβάνουν από τη Δομή, το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και θα υπογράφουν το «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο)» του μηνός Σεπτεμβρίου 2015.

Οι Φορείς έχουν την υποχρέωση να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ, κατά ένταξη των ωφελούμενων στο πρόγραμμα (με την υπογραφή της εντολής τοποθέτησης) και κατά την αποχώρησή τους, όποτε και αν αυτή συμβεί, συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια (Ερωτηματολόγιο Εσόδου και Ερωτηματολόγιο Εξόδου), που θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ωφελούμενους με σκοπό τη συλλογή των απαιτούμενων δεδομένων τους, στη βάση των οποίων θα αποτιμηθούν όλοι οι υποχρεωτικοί δείκτες.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου