Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτυχίες για τους Λαμιώτες σκακιστές στο 5ο OPEN Πρωτάθλημα Σκακιού της ΕΣΣΚΕ (φωτογραφίες)

Με εξήντα συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το 5ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, οι Σκακιστικές Διαδρομές και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Hellas Country Hotel, στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας.

Πολλές οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι διεθνείς μαιτρ Παναγιώτης Φρεντζάς και η Εύα Κόντου πρωταθλήτρια Ελλάδας για τέσσερις φορές, οι ομοσπονδιακοί μαιτρ Κλεάνθης Βαφειάδης και ο Γιώργος Βλάσσης, καθώς και πλήθος άλλων αθλητών.
Οι αγώνες διεξήχθηκαν σε δύο ομίλους, με Ελβετικό σύστημα 6 γύρων, με χρόνο σκέψης 75min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30sec για κάθε κίνηση και με αξιολόγηση από την Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων διεξήχθη τουρνουά rapid Fischer Random με χρόνο σκέψης 10min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 10sec για κάθε κίνηση.
Νικητής του rapid ο αθλητής από την Θεσσαλονίκη Γιώργος Βλάσσης.

Οι νικητές του Α' ομίλου:
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ      5 17.75
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΥΑΝΘΗΣ ΕΣΣΝΘΧ                 5 16.25
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΣΣΝΘΧ        4½ 15.50

Οι νικητές του B' ομίλου:
ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ                  5½ 19.75
ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ                   15.50
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.Ο. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ  4½ 13.75

Το επόμενο ραντεβού στο τουρνουά «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ», που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στην Λαμία από 2-4 Γενάρη 2016.

Δείτε φωτογραφίες από το πολύ όμορφο τουρνουά:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου