Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας: Προβολή "Monty Python & the Holy Grail"

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν στις υπαίθριες θερινές προβολές που διοργανώνουν  και φέτος το καλοκαίρι, στο λόφο Ισιαδάκι (δίπλα στο αναψυκτήριο).
Την Τρίτη 14-07-2015, θα προβληθεί η κλασική κωμωδία των Monty Python «Το Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης» (Monty Python & the Holy Grail), σε σκηνοθεσία Terry Gilliam & Terry Jones. Η ευφυέστατη ομάδα των Monty Python, στην πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία(1975), αναλαμβάνει να παρουσιάσει τον θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης, με το δικό της μοναδικό τρόπο. Δημιουργούν μια αξεπέραστη, ξεκαρδιστική σάτιρα και στηλιτεύουν γελοία πρότυπα και ιδέες, θρησκευτικά ταμπού και θεσμούς.
Ώρα προβολής: 9.30 μμ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Ο Βασιλιάς Αρθούρος, με τον πιστό υπηρέτη του Πέρσυβαλ, ξεκινά ένα μαραθώνιο ταξίδι μέσα στο βασίλειό του, αναζητώντας το Άγιο Δισκοπότηρο, ένα κειμήλιο που έχει μέσα του τη Θεϊκή Δύναμη και θα τον βοηθήσει να κυβερνήσει τη χώρα με σύνεση και δικαιοσύνη. Στη πορεία του θα συναντήσει σπουδαίους ιππότες, θα τους στρατολογήσει και μαζί θα συνεχίσουν την Αναζήτηση αυτή μέχρι τέλους.

Διαβάσατε την περίληψη; Ναι;
Ε, ξεχάστε την!
Γιατί αν πιστέψατε ότι αυτή η περιγραφή είναι και η πραγματική, τότε δεν έχετε ιδέα περί Monty Python (και η ταινία αυτή είναι μια καλή ευκαιρία, να τους μάθετε)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου