Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Απαγορευμένη πόλη η Λαμία για τους εκτός Λαμίας;

Στις 12 το μεσημέρι εκδικάζεται η προσφυγή της ΄Ενωσης ραδιοταξί Λαμίας κατά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Αυτό ως συνέχεια της απόσυρσης , στην προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του  θέματος νομιμοποίησης δυο στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από την Ανατολική, Δυτική , Βόρεια Φθιώτιδα και αλλού που επιθυμούν  για εμπορικές ή άλλες υποθέσεις τους να επισκεφθούν την αγορά της Λαμίας όπως γιατρούς που στο σύνολό τους είναι στο  κέντρο της Λαμίας, διάφορες υπηρεσίες που επίσης βρίσκονται στο κέντρο της πόλης κ.α..
Όλα αυτά καθίστανται πλέον απαγορευτικά ή ιδιαίτερα κοστοβόρα  και θα  οδηγήσουν  αυτό τον κόσμο σε άλλα γειτονικά αστικά κέντρα..

Προφανώς  η απόσυρση δεν  ήταν τυχαία γιατί σε ορισμένους είχε γίνει  γνωστή η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα την έκδοση προσωρινής διαταγής απαγόρευσης  εισόδου  και στάσης των υπεραστικών λεωφορείων εντός του κέντρου της Λαμίας.

Η Λαμία επομένως σύμφωνα και με την εκτίμηση πολιτών από την περιφέρεια του Νομού, θα αποτελεί κατά τα....κινεζικά πρότυπα απαγορευμένη πόλη για τους μη έχοντες ιδιωτικά μέσα μεταφοράς, τους χρήστες  των μέσων μαζικής μεταφοράς όπως τα ΚΤΕΛ...
Είναι  πλέον θέμα δικαστικής αξιολόγησης με όρους κοινωνίας και οικονομικής συγκυρίας....

Πηγή : Lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου