Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Παρατυπίες Αντιδημάρχου Μακρακώμης Αθ. Μαγουλά και για την Οστεοπόρωση (βίντεο)

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μακρακώμης Μαγουλάς 
παίζει με την υγεία και παραπλανεί τους δημότες!

Πολλές αμφιβολίες γέννησε η δράση που πραγματοποιήθηκε στους δήμους σχετικά με την μέτρηση της Οστικής Πυκνότητας σε δημότες.

Μια ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε και στον Δήμο Μακρακώμης με πρωτοστάτη τον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Mαγουλά οποίος μάλιστα την … έφερε εις πέρας αυτοβούλως !(Δείτε εδώ την ανακοίνωση του).
Σύμφωνα με αρκετούς δημότες αλλά και ειδικούς, η διάγνωση στο μεγαλύτερο ποσοστό σε όσους εξετάστηκαν, ήταν σχεδόν πανομοιότυπη και φυσικά δόθηκε η ίδια αγωγή, που συνεπάγεται με κάποιο κόστος…

Περισσότερο δε, οι ειδικοί εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και εκφράζουν έντονες ανησυχίες για την ακολουθούμενη διαδικασία. Ειδικά όταν οι εξετάσεις αυτές έγιναν δίχως την παρουσία ιατρού όπως προβλέπεται ρητά στις υποχρεώσεις του Δήμου και στην περίπτωση του Δήμου Μακρακώμης που έγινε απο τους υπαλλήλους του ”Βοήθεια στο Σπίτι”.

Και εδώ γεννάται το ερώτημα, γιατί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αθ. Μαγουλάς δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες; Δεν τις γνώριζε ή τις παρέβλεψε εσκεμμένα και γιατί; Προφανώς για λόγους ψηφοθηρίας…

Το θέμα είναι σοβαρό καθώς αφορά τόσο την υγεία των δημοτών αλλά και από την άλλη θα πρέπει να διευκρινιστεί η αρτιότητα, ορθότητα και αξιοπιστία της δράσης. Πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται φυσικά από έναν Δήμο.

Αυτή την «σκιώδης» κατάσταση, θέλησε ο Φωνογράφος να ερευνήσει και να φωτίσει περισσότερο, ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε υποψία παραπλάνησης, εκμετάλλευσης ή όποιας ιδιοτελούς σκοπιμότητας ή το αντίθετο ….

Αναφορικά για την ορθότητα της διαδικασίας της μέτρησης, απευθυνθήκαμε σε γνωστούς ορθοπεδικούς και επιστημονικό προσωπικό ώστε να έχουμε μια τεκμηριωμένη απάντηση. Αρκετοί δεν θέλησαν να μιλήσουν επώνυμα για δικούς τους λόγους που τους σεβόμαστε. Δέχτηκε όμως ο έγκριτος ορθοπεδικός και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λαμιέων και επικεφαλής της παράταξης ΠΕΠΛΑ κ. Παναγιώτης Στασινός

Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον Φωνογράφο και στον Δημήτρη Καραντζούνη ο κ. Παναγιώτης Στασινός, όπου έδωσε σαφείς απαντήσεις. Είναι κατατοπιστικός για το θέμα των μαζικών ιατρικών ελέγχων-προαγωγής υγείας από τους Δήμους, με αφορμή την πρόσφατη δράση στον Δήμο Μακρακώμης. Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι δεν ακολουθήθηκε η σωστή, προβλεπόμενη διαδικασία και τήρηση των ιατρικών κανονισμών με αποτέλεσμα να τίθεται σοβαρό κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα…



Αυτό είναι θέμα συζήτησης κ. Γιάννη Kατσίκα για να θέσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως καταγγελία. Με δοδομένα, στοιχεία για ένα ζήτημα που αφορά τους δημότες και την υγεία τους!

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου