Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μεγάλη επιτυχία για τα ''Στενά Λαμίας 2015''

Δελτίο Τύπου

Μια μεγάλη εκδήλωση με 61 καλλιτέχνες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία αν και ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς –άστατος βροχερός καιρός που ανέβαλε την έκθεση, και σθεναρή επίθεση ορισμένων κύκλων ,μέχρι και χρήση αθέμιτων μέσων χρησιμοποιήθηκαν για την ματαίωσή της.

Ωστόσο η καταλυτική παρουσία χιλιάδων Λαμιωτών καθώς και η συμμετοχή δεκάδων χορηγών και παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων, απέδειξε ότι αυτή η πόλη και πολιτισμό έχει και ανθρώπους να βοηθήσουν.

Το εκπληκτικό έγινε με το πέρας της εκδήλωσης
το Σάββατο μετά την απονομή των τιμητικών διπλωμάτων στους καλλιτέχνες από τον Δήμαρχο το μεσημέρι, όπου η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ διέθεσε ,έψησε και πρόσφερε στο κοινό για το Ρουμελιώτικο γλέντι 1000 σουβλάκια και 150 κιλά λουκάνικα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς παραδοσιακών προιόντων ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚ.ΖΙΩΓΑΣ,ΤΣΙΑΤΣΟΣ,EMMY’S,ΣΕΡΡΑΙΟΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΚΕΛΑΡΙ,CHIPITA,TARTUFFO, ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,ΛΙΑΓΚΑΣ,ΝΗΡΗΙΔΕΣ,ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Γ.ΜΠΟΥΡΓΑΝΟΣ,ΤΖΟΥΦΛΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ για τις προσφορές τους σε είδος.
Τέλος καλό .όλα καλά θα συναντηθούμε ξανά στη θάλασσα Στυλίδα - Ράχες.

Οι καλλιτέχνες της κίνησης ART-ION προγραμματίζουν μέσα στο καλοκαίρι εκδηλώσεις
α/στην Υπάτη
β/ Αγ.Μαρίνα Στυλίδα Ράχες
γ/ Καμμένα Βούρλα

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ART-I-ON


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου