Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οι ποδηλάτες Λαμίας , σας καλούν στη 8η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία σήμερα .

Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία είναι το κορυφαίο διεκδικητικό γεγονός για το ποδηλατικό κίνημα. Κάθε χρόνο δεκάδες πόλεις από όλη την Ελλάδα εκδηλώνουν την αγάπη τους προς το ποδήλατο και ζητουν να τους δοθεί ο χώρος που τους αναλογεί! Φέτος, στις 10 Μαΐου, πάνω από 30 πόλεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν:

Ποδήλατο στα σχολεία

Θέλουμε μαθήματα ποδηλάτου και οδικής ασφάλειας με ποδήλατο για τα παιδιά, εργασίες για την προβολή των οφελών από την μετακίνηση με ποδήλατο, ασφαλείς χώροι στάθμευσης εντός του χώρου των σχολείων και γενικότερη διευκόλυνση της καθημερινής μετακίνησης με ποδήλατο καθηγητών και μαθητών.

Οδική ασφάλεια – ποδηλατόδρομοι

Θέλουμε δίκτυο για την ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο που να διατρέχει όλη την πόλη, περνώντας από τα πιο κεντρικά σημεία και καλύπτωντας τους ποδηλάτες για όλες τους τις μετακινήσεις.

Στην Λαμία συμμετέχουμε με μια μικρή κυκλική βόλτα στην πόλη. Σας καλούμε μικρούς και μεγάλους, με τα ποδήλατα σας στις 6 μ.μ. στην πλ.Ελευθερίας να πλημμυρίσουμε τους δρόμους και να δείξουμε οτι είμαστε πολλοί και επιθυμούμε καλύτερες συνθήκες για να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητα μας παντού στην πόλη. Δεν ικανοποιούμαστε απλά με ποδηλατόδρομους εκτός κέντρου και ελάχιστης χρησιμότητας!


Μετά τον τερματισμό την ποδηλατοπορείας, όσοι θέλουμε θα συνεχίζουμε μέχρι το Ισαδάκι όπου και θα αράξουμε και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας και τις ιδέες μας για τις δράσεις μας από εδώ και στο εξής! Είστε όλοι καλεσμένοι! (Φώτα και αντικουνουπικό επιβάλλονται για την περίσταση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου