Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο Γυμναστικός, ένα βήμα πριν τη σωτηρία !

Ο ΓΣ Λαμία επικράτησε με 3-0 της ΜΕΝΤ στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ που έγινε στο «Χαλκιοπούλειο» και απέκτησε προβάδισμα παραμονής Volleyleague ΟΠΑΠ.
Πλέον η Λαμία έχει 21 βαθμούς, δύο πάνω από τη ΜΕΝΤ, ενώ έχουν μπροστά τους αγώνες με την υποβιβασμένη ΑΕΚ πριν αναμετρηθούν μεταξύ τους στη Θεσσαλονίκη (εφόσον η κατάσταση μείνει ως έχει), στις 29 Απριλίου.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ η ΜΕΝΤ προσπάθησε στα πρώτα 2 σετ. Στο τρίτο σετ (11-7) ο ακραίος της ΜΕΝΤ, Δημήτρης Χατζηηλιάδης αποβλήθηκε καθώς εκνευρίστηκε και κλώστησε μια μπάλα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είχε αντικρίσει την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα του διαιτητής. Στη συνεχεια η ΜΕΝΤ αλλαξε ολη τη συνθεση της και επαιξε με τις αλλαγες.
Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-23, 25-13)

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Βλαχόπουλος, Γκιρτζίκης, Χήρας, Γκιμαράες, Μίσιτς, Καββαδάς / Τσαδήμας (λ), Μαδούρας
ΜΕΝΤ (Φίνος): Χατζηηλιάδης, Κλέρσεντ, Μπίσετ, Νεζίρης, Παπαϊακώβου, Σακόγλου / Κνάπεκ (λ), Αντωνιάδης (λ) Παντίρης, Χρυσάφης, Μάντζιος, Αντιφάκος
Ο τεχνικός της Λαμίας, Θανάσης Κατσιγιάννης είπε: «Αυτό που θέλαμε σήμερα ήταν να νικήσουμε και να πάρουμε καθαρό τρίποντο. Παίξαμε καλά, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Είχαμε μία δυσκολία στο πρώτο σετ, αλλά καταφέραμε και το ανατρέψαμε κι αυτό ήταν σημαντικό για εμάς. Παίξαμε καλύτερα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και νικήσαμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδος γιατί έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ πως θα ανταποκριθούμε και στη συνέχεια».
Ο λίμπερο της Λαμίας, Θοδωρής Τσαδήμας, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και υπήρχε μεγάλη ένταση. Σήμερα περιορίσαμε τα λάθη μας και καταφέραμε να δείξουμε κάτι καλό. Ο κόσμος έδωσε για άλλη μία φορά το παρών, μας στήριξε και μας ώθησε στη νίκη. Όσον αφορά τη ΜΕΝΤ, φάνηκε σε καλή κατάσταση αλλά την πιέσαμε αρκετά με το σέρβις μας, την πιέσαμε στην υποδοχή, την οδηγήσαμε στο να κάνει εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Σπύρος Φίνος, είπε: «Η ήττα είναι ήττα και με 3-0. Πρέπει να ηρεμήσω την ομάδα μου, η οποία όντως δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτά που συνέβησαν στη Λαμία. Δεν ήμασταν κακοί, αλλά σήμερα όσο καλά και να παίζαμε δεν είχαμε καμία πιθανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν παίζαμε μόνο εναντίον των παικτών της Λαμίας. Γίνονταν πράγματα που εκνεύριζαν τους παίκτες μου και βρίσκονταν εκτός εαυτού συνεχώς».
Βαθμολογία
σε 2 αγώνες
1. Γ.Σ.Λαμία 21 (30-56)
2. ΜΕΝΤ 19 (26-59)
3. ΑΕΚ 11 (22-61)


lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου