Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τουρνουά τένις για όλες τις ηλικίες στη Λαμία

Ένα τουρνουά τένις διαφορετικό από όσα έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα στη Λαμία διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος της πόλης στις εγκαταστάσεις του στα Γαλανέικα, από το Σάββατο 4 Απρίλη μέχρι την Κυριακή 3 Μάη.
Το τουρνουά απευθύνεται σε ενήλικες παίκτες Άνδρες και Γυναίκες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως και αθλητές εν ενεργεία, δίνοντας στον παίκτη την δυνατότητα να δηλώσει ο ίδιος την κατηγορία που επιθυμεί να αγωνιστεί (ανάλογα με το παικτικό του επίπεδο).
Όλες οι κατηγορίες αγώνων θα πραγματοποιηθούν με σύστημα knock-out και αγώνες consolation για τους ηττημένους του α' γύρου, κάτι που σημαίνει ότι ο ελάχιστος αριθμός αγώνων για κάθε συμμετέχοντα θα είναι τα δύο ματς.

Επίσης για τους "τολμηρούς" δίνεται η δυνατότητα από την διοργάνωση να δηλώσουν και μια κατηγορία πάνω από το επίπεδο τους έτσι ώστε να μπορέσουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους με καλύτερους παίκτες.
Οι κατηγορίες αγώνων στο σύνολο τους είναι 4 και είναι οι εξής: Fun tennis, Intermediate tennis, Pro tennis και Κατηγορία Αθλητών.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο γήπεδα συνθετικού χόρτου και οι συναντήσεις θα κανονίζονται από την διοργάνωση έτσι ώστε να εξυπηρετούνται με τις υποχρεώσεις τους όλοι οι συμμετέχοντες.
*** Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6976973758 ή στο lamiatennis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου