Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Χαμός στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στην Λαμία (βίντεο)

Απίστευτο μπάχαλο στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων.....

Είναι το όργανο του Δήμου που συνεδριάζει για να πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις. Χωρίς τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα στο Δήμο.

Πολλές φορές δημιουργούνται εντάσεις σε διάφορα θέματα. Στις τελευταίες συνεδριάσεις όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.

Χθες η συνεδρίαση τινάχτηκε κυριολεκτικά στον αέρα...

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Ρούλιας υποστηρίζει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο δημοσιογράφος - εκδότης Γιώργος Παλαμιώτης, επικαλούμενος την ιδιότητα του πολίτη, παρεμβαίνει σε πάρα πολλά θέματα μη σεβόμενος το χρόνο και τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μπάχαλο.

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν και πολλά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, λέγοντας ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Παλαμιώτης υποστηρίζει ότι ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις και να ζητά το λόγο ως πολίτης.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη σημερινή συνεδρίαση, η οποία αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν πολύ ηπιότερη σε σχέση με τη χθεσινή....



Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Ρούλιας, μετά τη σημερινή συνεδρίαση, που ευτυχώς ολοκληρώθηκε



lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου