Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ανάπλαση αθλητικού πολιτιστικού Πάρκου στον περιβάλλοντα χώρο του Χαλκιοπούλειου

Ο περιβάλλων χώρος του Χαλκιοπούλειου - απέναντι από την Έκθεση - συνολικής έκτασης  6 στρεμμάτων, που περιλαμβάνεται ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου και των γηπέδων Τένις,  έχει χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επιλογή για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των δημοτών μας και έχει αποδειχθεί, ότι είναι ένα πολύ καλό μέσον γυμναστικής και ψυχαγωγίας.
Τα πολλά δέντρα, το πολύ πράσινο, οι αθλητικοί χώροι (γήπεδα - ποδοσφαίρου, βόλλευ,  2 beach βόλλευ, χάντμπολ και τένις, καθιστούν τη περιοχή μοναδική για τις
επιλογές που προσφέρονται στους μαθητές της πόλης μας πρωτ/θμιας και δευτ/θμιας εκπαίδευσης  κατά την επίσκεψή τους μετά από μια ημερήσια εκδρομή καθώς και για τη πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων!
Ζητούμε από τους αρμόδιους φορείς να φροντίσουν άμεσα για τη συντήρηση του χώρου και

ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

Η Λαμία μια πόλη με πληθυσμό πάνω από 80.000 κατοίκους, στερείται ενός πάρκου αναψυχής που να παρέχει στοιχειωδώς τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης και ψυχαγωγίας των δημοτών μας αλλά και των επισκεπτών  κάθε ηλικίας.


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ -  ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ!!!

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν, ότι η καθαριότητα στον περιβάλλοντα χώρο του Χαλκιοπούλειου από τον Οκτώβρη του 2011 και μετά πραγματοποιείται κύρια από εθελοντές δημότες, ενώ είχαν προηγηθεί 10 και πλέον χρόνια πλήρους εγκατάλειψης
από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Περισσότερα δείτε εδώ 

Λαμία 17 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος Γκέκας

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου