Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Σας ευχαριστώ πολύ Κε Υπουργέ...

Κι όμως υπάρχουν εργαζόμενοι σήμερα στην Ελλάδα της χρεωκοπίας και της φτώχειας που ευχαριστούν τον Υπουργό και την πολιτεία για την πληρωμή των νομίμως δεδουλευμένων!!
Δυστυχώς ,αυτού του είδους,ο συνδικαλισμός κάθε ημέρα μας θυμίζει γιατί φτάσαμε στην κατάσταση που όλοι ζούμε.

Διαβάστε πως σχολιάζεται στο lamiatoday.blogspot.gr αυτή η απίστευτη αλλά και θλιβερή είδηση:

Ευχαριστώ κ. Σταϊκούρα ...

Με αφορμή τις ευχαριστίες του Συλλόγου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Λαμίας που έχουν κατακλύσει τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο , στο πρόσωπο του αξιότιμου α. υπουργού κ. Σταϊκούρα , θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να τον ευχαριστήσω , αν και καθυστερημένα ομολογώ.

Είναι αυτές οι μέρες των Χριστουγέννων , που σε κάνουν πιο ευαίσθητο, σε κάνουν να σκέφτεσαι περισσότερο τους ανθρώπους γύρω σου που έχουν ανάγκη αλλά νιώθεις και την ανάγκη να ευχαριστήσεις και να πεις δυο καλά λόγια για αυτούς που ανιδιοτελώς έχουν ταχθεί στο ιερό καθήκον να σώσουν αυτό τον τόπο.

Ευχαριστώ λοιπόν τον κ. Σταϊκούρα για τις 170,000 ευρώ που έδωσε για το κολυμβητήριο του ΤΕΙ Λαμίας, άσχετα αν δεν έφτασαν ποτέ , αλλά πάλι σε καλό βγήκε γιατί θα πάνε στο στέγαστρο του ΔΑΚ άρα 'έπιασαν" δυο φορές τόπο.

Ευχαριστώ τον κ. Σταϊκούρα
για τις 40,000 ευρώ που έδωσε για να γίνει το σκέπαστρο του Πέτρινου σχολείου, άσχετα αν δε γίνει ποτέ βέβαια, την κίνηση την έκανε ο άνθρωπος, τα έβγαλε από το παντελόνι.
Ευχαριστώ τον κ. Σταϊκούρα για τις 40,000 ευρώ που έδωσε για την αγορά λεωφορείου του ειδικού σχολείου , άσχετα αν δεν αγοράστηκε ποτέ, η καλή πρόθεση μετράει.

Ευχαριστώ τον κ. Σταϊκούρα που επιτρέπει στον Άγιο Βασίλη να πετάει μέρες Χριστουγέννων και να μοιράζει δώρα σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεται μεγαλείο ψυχής, τεράστια αποθέματα ανωτερότητας και αν μη τι άλλο , δείχνει ότι δεν φοβάται τη σύγκριση με το δικό του έργο.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλές παρεμβάσεις τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια αλλά επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του και το πόσο μετριοπαθής είναι , αποφεύγω να συνεχίσω για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση.
Ξέρω ότι ένα απλό "Ευχαριστώ" , είναι αρκετό για αυτόν.

Με εκτίμηση
Σύλλογος Απανταχού Ευεργηθέντων εκ του κ. Σταϊκούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου