Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

«Ο Γάμος» , με την Άννα Βαγενά στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

«Ο Γάμος», ένα από τα πιο σπουδαία θεατρικά έργα της φετινής θεατρικής περιόδου παρουσιάζεται την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου  στη Λαμία.
Το έργο της Βάσας Σολωμού Ξανθάκη “Ο γάμος», θα παρουσιάσει η Άννα Βαγενά στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, για μία μόνο παράσταση στις 8 το βράδυ.
«Ο ΓΑΜΟΣ» πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 στο Θεσσαλικό Θέατρο και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου. Στην τωρινή παράσταση «ο Γάμος» παρουσιάζεται με τη μορφή του μονολόγου σε θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία και ερμηνεία της Άννας Βαγενά.

«Ο Γάμος» είναι η ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους αδύνατους ώμους της, παλικαρίσια, τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα πολλών γυναικών του τόπου μας. Έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννάει κωφάλαλα παιδιά εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.
Info :
Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 ώρα έναρξης 8.00 μμ
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 15€, 12€ (συνταξιούχοι, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί), και 10€ (σύλλογοι και κάτοχοι κάρτας ανεργίας) .Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, τηλ. 22310 32215

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου