Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθήματα στην Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα εκμάθησης για όποιο μουσικό όργανο επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ.
Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα ως και Παρασκευή, το πρωί από ώρα 09:00 έως 13:00 και το απόγευμα από ώρα 16:30 έως 21:00 στα γραφεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, στην οδό Υψηλάντη 10, στη Λαμία. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο- fax: 22310-21882 ή στο e-mail: info@lamia-band.com.
H Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας αποτελεί μια από τις πρώτες Φιλαρμονικές που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα (1896) και έναν από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς φορείς της πόλης αλλά και της χώρας μας. Από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει να επιδείξει ένα σημαντικό και ποικίλο έργο στον τομέα του πολιτισμού,
προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε διάφορες θρησκευτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συμμετέχοντας σε Εθνικές εορτές και πραγματοποιώντας διακεκριμένες εμφανίσεις, όπως συναυλίες και παρελάσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική. Διαρκής στόχος της είναι η διατήρηση, η βελτίωση και η διάδοση της μουσικής κληρονομιάς μας, και κυρίως η προσφορά δωρεάν μουσικής παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου