Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Λαμία είναι μόνο η Ρήγα Φεραίου;

 Η Παλιά Λαμία στο «μεγαλείο» της

Τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι των οδών Εκκλησιών, Πολέμη, Ησαΐα, και των όμορων τους ζουν κοντά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, εστίες μόλυνσης, πυρκαγιών άνδρο ναρκομανών και κέντρο ύποπτων συναλλαγών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει μάρτυρες αγοραπωλησίας ναρκωτικών ενώ σημεία που βρίσκονται έξω από την πόρτα τους (γλάστρες, κήποι, αποχετεύσεις κλπ), αποτελούν κρυψώνες ναρκωτικών. Κάθε χρόνο πυρκαγιές αναστατώνουν τους πολίτες και το χειρότερο είναι η δύσκολη σχεδόν ακατόρθωτη πρόσβαση της Πυροσβεστικής λόγω του γεγονότος ότι όλα αυτά τα κτίσματα – χαλάσματα βρίσκονται είτε σε σκαλιά είτε σε πολύ στενά σοκάκια.

Και όλες οι Αρχές στο ίδιο έργο θεατές. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού Λαμία είναι μόνο η Ρήγα Φεραίου, τόπος προβολής και αναζήτησης ψήφων.

Υπενθυμίζω ότι οι νόμοι για ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων οικημάτων υπάρχουν και μάλιστα είναι πολύ αυστηροί εφόσον βέβαια εφαρμόζονται.

Μια κάτοικος της περιοχής.


2 σχόλια:

  1. Τους ξέρεις δηλαδή τους ''Ιδιοκτήτες" ??????? Γιατί για να γίνει αλλιώς η όποια παρέμβαση χρειάζεται απαραίτητα η εντολή και η παρουσία ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .
    Αν είχες πάει μέχρι εκεί θα το ήξερες αυτό ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/14, 5:32 μ.μ.

    Τι μας λές βρε alkis!
    Ο δήμος ανεύθυνα νομίζεις πως πρέπει απλά να κοιτά αδιάφορα και να σφυρίζει;
    Η δημοτική αρχή πρέπει να είναι δίπλα σε κάθε τι που ενοχλεί και προβληματίζει τον κάτοικο της Λαμίας.

    Αλλά τι λέω τώρα.Κοντά στους μαγαζάτορες της πλατείας Ελευθερίας είναι μόνο(πολύ κοντά όμως!!) Και στα δικαστήρια και στο ταμείο και στα γραφεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή