Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Γιώργος Καλλιώρας: ''Αγωνιστήκαμε για μια καλύτερη Λαμία, πιστοί στις αρχές μας''

Με την είσοδο της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας (ΠΕΠΛΑ) στο δημοτικό συμβούλιο πριν τέσσερα χρόνια η Λαμιώτικη κοινωνία γνώρισε ένα καινούργιο και αγωνιστικό είδος αντιπολίτευσης που μέχρι τότε της ήταν άγνωστος.
Ο Κύριος Π.Στασινός σαν δημοτικός σύμβουλος της ΠΕΠΛΑ με ήθος αγωνιστικότητα και αξιοπρέπεια έδειξε πως θα έπρεπε να εργάζεται κάθε αιρετός μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης.Με αγάπη για την πόλη διεξήγαγε έναν ιδιαίτερα σκληρό και δύσκολο αγώνα απέναντι στο αναχρονισμό, τα οθωμανικά κατεστημένα,τον ραγιαδισμό ,τα ιδιωτικά τοπικά συμφέροντα και την κοινωνική αδιαφορία που είχε επιβάλει η παράταξη του κυρίου Κοτρωνιά.

Οι βασικές αρχές της ΠΕΠΛΑ ήταν και είναι η διαφάνεια, η υπευθυνότητα,ο εθελοντισμός ,η αγάπη για την πόλη και η δημιουργία ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.
Η ΠΕΠΛΑ επίσης από την ημέρα που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του εθελοντισμού και της δημιουργίας υπεύθυνων πολιτών ξεκίνησε και διατηρεί μέχρι σήμερα κάποιες εθελοντικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα καθαρισμοί, εκδρομές κλπ.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές η ΠΕΠΛΑ
πήρε το 4,8% διπλασιάζοντας σχεδόν την δύναμη της.Πιστεύω ότι πήραμε ότι μας άξιζε σύμφωνα με αυτά που έχουμε προσφέρει στην τοπική κοινωνία.
Τέσσερα χρόνια τώρα δίνουμε αγώνα για την υπευθυνότητα ,την διαφάνεια, τον εθελοντισμό την αγάπη για την πόλη και την κοινωνική αλληλεγγύη, Δεν κοροϊδέψαμε ούτε τάξαμε σε κανέναν ήμασταν πάντα πιστοί στις αρχές μας διεξήγαμε τον προεκλογικό αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια μακριά από ψηφολαγνείες παρακαλετά και εκβιασμούς

Πιστεύω πως αν είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε τους ψηφοφόρους μας θα βλέπαμε ότι είναι οι πλέον ευαισθητοποιημένοι πολίτες και τα πιο εκλεκτά μέλη της κοινωνίας μας. Άνθρωποι με υψηλά ιδανικά , υψηλό αίσθημα ευθύνης ,παιδείας, σεβασμού και αγάπης προς την πόλη μας και τους συμπολίτες τους.Είναι οι πολίτες της πόλης μας που με καθαρό μυαλό εκτίμησαν τον καθαρό αγώνα μας τις ευαισθησίες μας και τις αρχές μας,είναι οι πολίτες της πόλης μας που δεν ξεγελάστηκαν από τα ψέματα και τις παχιές κουβέντες των περισσότερων συνδυασμών

Υ/Γ
Πήραμε ότι άξιζε στον τίμιο και χωρίς ψέματα καθαρό αγώνα μας από καθαρούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες.Οι ψηφοφόροι μας είναι αυτοί που ταυτίστηκαν στα υψηλά ιδανικά της παράταξης μας και συστρατεύθηκαν μαζί μας για μια καθαρή και ζεστή πόλη με κοινωνικά αισθητοποιημένους ενεργούς πολίτες


Γ. Καλλιώρας
Μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου