Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Βιογραφικό Υποψηφίων Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας: Αθανασίος Κων. Γαλάνης

Αθανάσιος Κων.Γαλάνης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Τελείωσε το Οικονομικό Λύκειο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Παιδαγωγικών Σπουδών της ΠΑ.ΤΕ.Σ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Αεροπορία ενώ παράλληλα φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών έως και το 3ο έτος.
Εργάστηκε από το 1970 έως το 1980 στη Γενική Τράπεζα-κατ/μα Λαμίας. Από το 1981 και επί 18 έτη διετέλεσε Διευθυντής του καταστήματος Λαμίας της Εγνατίας Τράπεζας ( πρώην Τ.Κ.Ε.).
Το 1998 έλαβε κατ΄εκλογήν τον ανώτατο βαθμό της ιεραρχίας και μετατέθηκε στη Διοίκηση της τράπεζας όπου και ανέλαβε τη Διεύθυνση Εμπλοκών και στη συνέχεια τη Διεύθυνση Επιθεώρησης. Παράλληλα διετέλεσε μέλος και πρόεδρος σε διάφορα συμβούλια και επιτροπές της τράπεζας (business plan-αξιολόγησης προσωπικού-πειθαρχικό κλπ).Τον Ιούλιο του 2000 επελέγη Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας στην οποία εργάστηκε έως το Σεπτέμβριο του 2002.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας παρακολούθησε πολλά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και χρήση Η/Υ.
Ασχολείται με τη ζωγραφικη και τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΠΑΛΛΑΜΙΑΚΗΣ και επί πολλά έτη παίχτης και οργανωτής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Τραπεζών-Δημοσίων Υπηρεσιών-Οργανισμών.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Σπ.Κραββαρίτη, καθηγήτρια φιλόλογο και έχει δύο κόρες, τη Δέσποινα, δικηγόρο Αθηνών και την Ευαγγελία, πτυχιούχο ΤΕΙ καλλιτεχνικών σπουδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου