Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Δήμος είμαστε εμείς!


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Βρισκόμαστε λίγο πριν απο την κάλπη.
Εμείς στην Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών κατά την διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου κοινωνήσαμε στους συμπολίτες τις ιδέες και τις προτάσεις μας,καθώς και το πραγματικά πλούσιο έργο που επιδείξαμε τα 3.5 αυτά χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Νοιώθουμε ήδη νικητές και νικήτριες στη συνείδηση των πολιτών που μας γνώρισαν. Δείξαμε ότι με αυτενέργεια και έμπνευση, χωρίς επαγγελματικούς και κομματικούς μηχανισμούς που οι άλλοι διαθέτουν, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναδείξουμε τον ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο τοπικό ρόλο της αυτοδιοίκησης. Καταθέσαμε το μεράκι μας για την αυτοδιοίκηση, την αγάπη για τον τόπο μας και την εργατικότητά μας.

Δείξαμε ότι υπάρχει ελπίδα για αλλαγή στη Λαμία, ελπίδα για μια καλύτερη πόλη, με τη δημοτική αρχή κοντά στον πολίτη, με προσπάθειες ανασυγκρότησης της τοπικής οικονομίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας, με διαφάνεια και συμμετοχή, με κοινωνική αλληλεγγύη, με σεβασμό στο περιβάλλον, για ένα Δήμο βιώσιμο, για μια Λαμία ισχυρή και όμορφη.

Ευελπιστούμε ότι τώρα,πιο δυνατοί και πιο έμπειροι, με την βοήθεια σας μπορούμε να αναλάβουμε πιο ενεργό και υπεύθυνο ρόλο στον Δήμο, δουλεύοντας όλοι μαζί.

Γιατί ο Δήμος είμαστε εμείς!

Παναγιώτης Στασινός
Δημοτικός Σύμβουλος
της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών
Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου