Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Θαύμα στην Λαμία: Φυτρώνουν δένδρα στους δρόμους της!

τα Maurogialoyrious Psifothirious
''Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους Λαμιώτες στο κέντρο της πόλης.
Μέσα σε μια ημέρα φύτρωσαν δένδρα στην οδό Υψηλάντη αμέσως μετά την Μητρόπολη Λαμίας!
Τα δένδρα που ανήκουν σύμφωνα με τους γεωπόνους στην κατηγορία Maurogialoyrious Psifothirious,αναπτύσσονται συνήθως πολύ γρήγορα παραμονές εκλογών και είναι καρποφόρα.Ο λαός τα ονομάζει και καλπόδενδρα αφού οι καρποί τους,που είναι πολύ ευαίσθητοι στο φως,συλλέγονται συνήθως την νύχτα των εκλογών.

Ακούγεται μάλιστα πως τις επόμενες ημέρες θα φυτρώσουν και άλλα τέτοια δένδρα αφού ο Δήμαρχος Λαμίας (των 16 ετών που θέλει να γίνει Δήμαρχος των 21 ετών) θέλει να κλείσει κυριολεκτικά τα στόματα των αντιπάλων του που τον κατηγορούν για τα πολλά τσιμέντα και την άσφαλτο της Λαμίας και να κάνει την πόλη πραγματικά Πράσινη.

Αναγνώστης''

Σημείωμα διαχειριστή:
Εμάς πάντως, πέρα από  την ψηφοθηρική και προεκλογική διάσταση του θέματος, το τελικό αποτέλεσμα μας χαροποιεί και μάλιστα ήμασταν οι μόνοι που αντιταχθήκαμε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην μετατροπή ωφέλιμου χώρου για τους πεζούς σε πάρκινγκ αυτοκινήτων.
Στην συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής, μαζί με τις φωνές της αντιπολίτευσης, ανάγκασαν σε πλήρη μεταστροφή τον Δήμαρχο,σε αλλαγή στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  και στην σημερινή κατάσταση του δρόμου.

Δείτε εδώ τι λέγαμε τότε στην σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου