Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Παναγιώτης Στασινός: Εκφραστείτε στην κάλπη-Ψηφίστε τους άξιους και χρήσιμους για την Λαμία μας (ηχητικό αρχείο)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας με την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Παναγιώτης Στασινός μιλά στον Λαμία FM1 λίγες ημέρες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές.

Αναφέρεται για το προεκλογικό κλίμα που συναντά καθημερινά στις περιοδείες της κίνησης,με την οργή και την αγανάκτηση του πολίτη να κυριαρχεί.Στέκεται ιδιαίτερα στην ανάγκη για αλλαγή του κουρασμένου,παλιού και αναχρονιστικού συστήματος διοίκησης που ασκήθηκε από την Δημοτικής Αρχή των 16 ετών και το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υποβάθμιση της Λαμίας.

Παρουσιάζει τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών για την ανάπτυξη της πόλης,την αντιμετώπιση της ανεργίας,την χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, τον έλεγχο και την διαφάνεια,την κοινωνική αλληλεγγύη καθώς και την ενεργοποίηση της συμμετοχής του δημότη στην λήψη των αποφάσεων που τον αφορούν.

Καλεί τέλος του δημότες να συμμετέχουν στις εκλογές και να εκφραστούν στην κάλπη στέλνοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο χρήσιμους συμπολίτες με άποψη και γνώμη και όχι άβουλους ανθρώπους που θα συμπληρώνουν μια πλειοψηφική κατευθυνόμενη Δημοτική Αρχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου