Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αλαζονεία των Ελλήνων

Στη εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ σήμερα υπάρχει η παρακάτω επιστολή:

Αλαζονεία των Ελλήνων
Μ. Παπαδοπούλου
ΑΠΟΔΗΜΗ, ΚΑΝΑΔΑΣ

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν τηρείτε τους κανονισμούς στην οδήγηση και ζώνες ασφαλείας θεωρείτε ότι μόνο οι δειλοί χρησιμοποιούν. Πετάτε όπου κι όπου τα σκουπίδια σας, κάνετε παράνομη κατάληψη χώρου για τις αυθαίρετες βίλες σας, κόβετε παράνομα εκατοντάδες αιωνόβιες ελιές για τα τζάκια σας.
Τα καλοκαίρια στις πισίνες ξενοδοχείων πνίγονται κάθε χρόνο παιδάκια από εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, το Πάσχα κάθε χρόνο οι ανεγκέφαλοι νταήδες σκοτώνουν με τα όπλα τους και τις τρακατρούκες «κατά λάθος» ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Τα πεζοδρόμια τα κάνετε τσιφλίκια σας φυτεύοντας δέντρα, εξαναγκάζοντας μητέρες να κατεβάζουν καροτσάκια με μωρά στον δρόμο με τα αυτοκίνητα, οι μπαμπάδες ακόμα φορτώνουν παιδιά μπροστά πάνω στις μοτοσικλέτες και όταν γίνεται παρατήρηση λέτε: Ελα τώρα, τι σε μέλλει;
Λόγω έλλειψης εφαρμογής των νόμων, διότι ο Ρωμιός θεωρεί ότι αυτός είναι ο μόνος αφέντης του εαυτού του, έγινε άλλος ένας φόνος, όχι δυστύχημα, ενός αθώου παιδιού σε λούνα παρκ. Η εγωιστική, εγκληματική αλαζονεία του σύγχρονου Ελληνα δεν έχει τελειωμό.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5115413/epistoles/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου