Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Στην οδό Καραγιαννοπούλου 7, δίπλα στην Πλατεία Πάρκου, το Εκλογικό Κέντρο του Παναγιώτη Στασινού


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6932837696 6937378138

Λαμία, 5 Μαίου 2014



Στην οδό Καραγιαννοπούλου 7, δίπλα στην πλατεία Πάρκου λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας και του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Στασινού.

Στο μεταξύ με έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις και οι περιοδείες του Παναγιώτη Στασινού και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Μιλώντας με κατοίκους στα χωριά Λιανοκλάδι, Ζηλευτό και Αμούρι ο κ Στασινός τόνισε ότι 
 «η προσπάθεια για ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας και η αντιμετώπιση της ανεργίας είναι επείγουσα ανάγκη· και δεν είναι υπόθεση μόνο της κρατικής μηχανής και της γραφειοκρατικής εξουσίας. 

Είναι υπόθεση όλων μας και κυρίως είναι υπόθεση της αυτοδιοίκησης, η οποία έχει ιστορικές ευθύνες σ’ αυτή τη συγκυρία. Υπάρχουν δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα με την στροφή στην παραγωγή προϊόντων ποιότητας, την παραγωγή βιολογικών, φαρμακευτικών, αρωματικών και παραδοσιακών εν γένει προϊόντων. Με την αύξηση και την τυποποίηση των αγροτικών και των κτηνοτροφικών προϊόντων.

Χρειάζεται η αυτοδιοίκηση και ο Δήμος να πρωτοστατήσει στο να γίνουν ειδικές μελέτες  για τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής με βάση την καταγραφή των υφιστάμενων δραστηριοτήτων, με προτάσεις και εμπειρίες από την ανάπτυξη άλλων περιοχών στην Ελλάδα, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, και όχι μεγάλα λόγια για μεγάλα έργα, που ακούγαμε ως τώρα.

 Να γίνουν ενημερώσεις και σεμινάρια σε θέματα αναπτυξιακών νόμων αλλά και άλλα εξειδικευμένα θέματα. Να λειτουργήσει σωστά το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου να μπορεί ο αγρότης να ενημερώνεται για προγράμματα κρατικών ενισχύσεων, επιχειρηματικές ιδέες, χρηματοδοτικά μοντέλα»

Σήμερα Δευτέρα απόγευμα στις 7.30μμ ο Παναγιώτης Στασινός θα επισκεφθεί τις βόρειες συνοικίες της Λαμίας(Γαλανέικα, Εργατικές Κατοικίες, Αφράτη)


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου